دیده‌اید بعضی‌ها هرچه غذا می‌خورند، چاق نمی‌شوند و به اصطلاح متابولیسم بدنشان بالاست؟! این افراد همیشه باعث می‌شوند کسانی که به قول خودشان «با آب نوشیدن» هم چاق می‌شوند، حسابی حسرت به دل شده و آرزو کنند کاش متابولیسم آنها هم بالا بود و اینقدر راحت چاق نمی‌شدند!  اینکه متابولیسم بدن بالا یا پایین باشد تا حد زیادی به ژنتیک و البته سبک زندگی فرد بستگی دارد. با این حال می‌توان با ایجاد تغییراتی در انتخاب نوع خوراکی‌ها و عادات‌غذایی سرعت متابولیسم بدن را، حتی برای مدتی موقتی افزایش داد. در ادامه با برخی از این خوراکی‌های دوست‌داشتنی آشنا خواهید شد.

از زغال اخته تا آناناس

سم زداهای بدن

حتما باید در رژیم غذایی روزانه خود میوه‌های متنوعی را بگنجانید. از آنجا که میوه‌ها سرشار از فیبر، آب و ویتامین‌ها هستند، همیشه به عنوان یک پاک‌کننده قوی بدن معرفی می‌شوند. میوه‌ها خودشان بسته‌بندی طبیعی خود را دارند و راحت می‌توان آنها را نگهداری و مصرف کرد. بهترین میوه‌ها برای خوردن سیب، مرکبات، قره‌قاط، زغال‌اخته، توت‌فرنگی، تمشک، طالبی و خربزه، انبه، کیوی و آناناس است. سعی کنید میوه‌هایی انتخاب کنید که مقدار زیادی ویتامین C، E، B12، پتاسیم و فسفر داشته باشند زیرا همه این مواد برای متابولیسم صحیح بدن لازم هستند.


کافئین

سوزاندن چربی‌های ذخیره

کافئین یکی از قوی‌ترین ترکیبات مناسب لاغری است که هر روز و هر لحظه دردسترس است! کافئین مانع از تجزیه ترکیبی موسوم به «camp» می‌شود؛ این ترکیب با تحریک چربی‌های ذخیره شده، باعث سوختن آنها به عنوان انرژی می‌شود.


ادویه، زنجبیل و سیر

افزایش آدرنالین

غذاهای پرادویه و تند سرعت متابولیک بدن را موقتا افزایش می‌دهند. کاپسایسین، ترکیبی که در فلفل تند وجود دارد، بدن را تحریک می‌کند تا هورمون‌های استرس بیشتری، ازجمله آدرنالین، ترشح کند. در نتیجه سرعت متابولیسم بدن و نیز توانایی بدن برای سوختن کالری بیشتر افزایش می‌یابد. زنجبیل و سیر هم دمای بدن را بالا می‌برد و فرایند سوختن چربی‌های بدن را افزایش می‌دهد. سیر همچنین می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از بروز سرماخوردگی و آنفلوآنزا پیشگیری می‌کند.

برای سفارش لطفا به منوی تماس با ما مراجعه نمایید یا ما را در اینستاگرام تعقیب کنید!!!

بادام

تقویت کننده متابولیسم

بادام شاید کالری زیادی داشته باشد اما سرشار از اسیدهای چربی است که تقویت‌کننده قوی متابولیسم هستند.


ماست

کاهش یبوست

برای شکم‌تان معجزه می‌کند! باکتری موجود در ماست پروبیوتیک باعث حفظ سلامت سیستم گوارشی شما می‌شود و این یعنی تولید گاز کمتر، نفخ کمتر و یبوست کمتر و همه اینها به صاف‌تر شدن شکم شما کمک می‌کند. بهتر است به جای ماست‌های میوه‌ای از ماست‌های ساده با طعم طبیعی استفاده کنید که شکر به آن اضافه نشده باشد. 


روغن زیتون

کاهش چربی میانی بدن

جایگزین کردن چربی‌های تک‌زنجیره‌ای اشباع‌نشده با کربوهیدرات موجود در رژیم غذایی، باعث می‌شود چربی قسمت میانی بدن کاهش یابد. البته غیر از روغن‌زیتون، آووکادو و انواع مغزهای ماکادامیا هم جزء بهترین منابع چربی‌های تک‌زنجیره‌ای هستند. همچنین این مواد حاوی مواد مغذی دیگری مانند آنتی‌اکسیدان‌ها (در روغن زیتون)، فیبر (در آووکادو) و ویتامین‌های گروه B (در مغزهای ماکادامیا) است.


غلات کامل

سطح انسولین پایین‌تر

وقتی غلات کامل مصرف می‌کنید، بدن در مقایسه با زمانی که کربوهیدرات فرآوری شده مثل برنج سفید می‌خورید، سطح انسولین را بیشتر کاهش می‌دهد، بنابراین به جای برنج سفید و نان سفید از دانه‌های کامل مانند عدس، برنج قهوه‌ای و نان گندم کامل استفاده کنید تا دور کمرتان باریک‌تر شود!

برای سفارش لطفا به منوی تماس با ما مراجعه نمایید یا ما را در اینستاگرام تعقیب کنید!!!

تخم‌مرغ‌

سازنده عضلات

منبع خوبی از پروتئین و اسیدآمینه‌های ضروری است که بدن برای ساخت همه‌چیز از فیبرهای عضله تا مواد شیمیایی مغز از آنها استفاده می‌کند. تخم‌مرغ یک صبحانه ایده‌آل است که با خوردنش در طول روز کمتر احساس گرسنگی خواهید کرد و نیاز به ریزه‌خواری و... نخواهید داشت.


آب

دفع مواد زائد

مهم است که همیشه به بدنتان آبرسانی کنید تا عملکرد بهتری ازجمله متابولیسم بالاتر داشته باشد. متابولیسم بدن کمی افزایش می‌یابد، زیرا فرایند گرم شدن آب در شکم و دفع مواد زائد از کلیه‌ها انرژی‌بر است. نوشیدن 8 لیوان آب سرد یا آب یخ در روز باعث سوختن 100 کیلوکالری بیشتر می‌شود.


سیب

میوه‌ای با کالری منفی!

یکی از مشهورترین خوراکی‌ها با کالری منفی است! منظورمان این نیست که این خوراکی هیچ کالری ندارد بلکه بیشتر از آنکه کالری به رژیم غذایی‌تان بیفزاید، کالری می‌سوزاند. به این ترتیب شما یک میان‌وعده خوشمزه و کالری‌سوز دارید که هیچ ضرری ندارد و فقط برای چربی‌های ذخیره بدن مشکل‌ساز است!


گریپ‌فروت

هضم سریع‌تر غذا

تحقیقات پژوهشگران نشان داده خوردن گریپ‌فروت می‌تواند سطح انسولین را کاهش دهد. وقتی بعد از خوردن غذا سطح انسولین خون پایین بماند به بدن کمک می‌شود تا غذا را سریع‌تر و باکیفیت‌تر فرآوری ‌کند. به عبارت دیگر، بدن کالری بیشتری سوزانده و چربی کمتری ذخیره می‌کند.


منبع : برترین ها